Care for Coffee proeverij!

Al vanaf 13 cent per kopje

Care for Coffee proeverij!

Omdat wij onze nieuwe klanten graag kennis laten maken met onze koffies, organiseren we speciale Care for Coffee proeverijen. De proeverij is bedoeld om alle verschillende soorten koffie (onder andere espresso, cappuccino en latte) in diverse sterktes en smaakbelevingen te laten proeven. Zo krijgt de klant een idee bij wat er mogelijk is qua smaak van de koffies en wij krijgen een goed beeld bij hoe we de machine bij de klant het beste kunnen afstellen en presenteren.

Koffiecocktails

Als je eens wat anders wil proberen dan de standaard koffies uit onze koffiemachine, dan bieden we voor speciale gelegenheden ook koffiecocktails aan. Een leuke en andere manier om kennis te maken met onze koffies!

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder!

Daarom Careforcoffee

Zonder investering

De machine zit bij de cliqprijs inbegrepen. U hoeft geen investeringskosten te betalen. Zo kunt u op kantoor genieten van heerlijke koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×