Care for coffee bij Buitengewoon Business!

Al vanaf 13 cent per kopje

Care for coffee bij Buitengewoon Business!

Onlangs is een deel van het Care for Coffee team afgereisd naar Omnisport in Apeldoorn. Nee, niet om de atletiekbaan onveilig te maken of een rondje te wielrennen, maar om het Buitengewoon Business Event bij te wonen. Een b2b-event voor ondernemers in de regio Stedendriehoek (voor degenen die daar misschien ook vraagtekens bij hebben: dit is het gebied rondom de steden Apeldoorn, Deventer en Zuthpen). Onze collega Marieke neemt ons mee!

Doel van de dag

“Het event was er onder andere op gericht om bedrijven in de regio Stedendriehoek met elkaar te laten kennismaken, te verbinden en het onderling zakendoen aan te moedigen. Omdat wij zelf in deze regio gevestigd zijn en het om die reden dus voor ons een heel interessante regio is, gaf dit event ons de mogelijkheid om onszelf weer een beetje extra op de kaart te zetten. Het doel van de dag was dan ook om andere ondernemers uit de regio te kunnen vertellen over het unieke concept van Care for Coffee, maar ook om te horen wat andere bedrijven doen. Daar kan je veel van leren.”

Learnings van de dag

“Gedurende de dag hebben we veel mensen gesproken en onze koffie laten proeven. Naast dat we onze koffie hiermee nog meer een gezicht hebben kunnen geven en veel vragen over onze koffiemachine hebben kunnen beantwoorden, hebben de gesprekken met andere bedrijven en ondernemers ons ook geïnspireerd. Het sparren met mensen die op een andere manier naar je bedrijf kijken, heeft ons doen inzien dat het unieke concept van Care for Coffee nog sterker en duidelijker neergezet mag worden naar de buitenwereld toe. Daarnaast hebben we veel opgestoken van de manier waarop andere ondernemers omgaan met duurzaamheid en circulaire processen. Iets waar wij ook erg mee bezig zijn en in de toekomst zeker nog meer stappen in kunnen maken. Al met al dus een effectieve en leerzame beurs!”

Daarom Careforcoffee

(H)eerlijke versgemalen bonenkoffie

Wij hebben de boon die de beste smaakbeleving creëert, zorgvuldig voor u geselecteerd.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×