fbpx

Care for coffee bij Buitengewoon Business!

Onlangs is een deel van het Care for Coffee team afgereisd naar Omnisport in Apeldoorn. Nee, niet om de atletiekbaan onveilig te maken of een rondje te wielrennen, maar om het Buitengewoon Business Event bij te wonen. Een b2b-event voor ondernemers in de regio Stedendriehoek (voor degenen die daar misschien ook vraagtekens bij hebben: dit is het gebied rondom de steden Apeldoorn, Deventer en Zuthpen). Onze collega Marieke neemt ons mee!

Doel van de dag

Het event was er onder andere op gericht om bedrijven in de regio Stedendriehoek met elkaar te laten kennismaken, te verbinden en het onderling zakendoen aan te moedigen. Omdat wij zelf in deze regio gevestigd zijn en het om die reden dus voor ons een heel interessante regio is, gaf dit event ons de mogelijkheid om onszelf weer een beetje extra op de kaart te zetten. Het doel van de dag was dan ook om andere ondernemers uit de regio te kunnen vertellen over het unieke concept van Care for Coffee, maar ook om te horen wat andere bedrijven doen. Daar kan je veel van leren.

Learnings van de dag

Gedurende de dag hebben we veel mensen gesproken en onze koffie laten proeven. Naast dat we onze koffie hiermee nog meer een gezicht hebben kunnen geven en veel vragen over onze zakelijke koffiemachines hebben kunnen beantwoorden, hebben de gesprekken met andere bedrijven en ondernemers ons ook geïnspireerd. Het sparren met mensen die op een andere manier naar je bedrijf kijken, heeft ons doen inzien dat het unieke concept van Care for Coffee nog sterker en duidelijker neergezet mag worden naar de buitenwereld toe. Daarnaast hebben we veel opgestoken van de manier waarop andere ondernemers omgaan met duurzaamheid en circulaire processen. Iets waar wij ook erg mee bezig zijn en in de toekomst zeker nog meer stappen in kunnen maken. Al met al dus een effectieve en leerzame beurs!
Care for Coffee bij Buitengewoon Business

Daarom Careforcoffee

Wekelijkse service en onderhoud

Met ons onderhoudscontract word jij totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij je langs voor het reinigen van de machine, zodat je zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

Winkelwagen