fbpx

Brief aan 538 en Edwin Evers!

Anderhalve week geleden hoorden wij een fragment op radio 538 waar we niet omheen konden. Omdat het hele Care for Coffee team fanatieke luisteraars zijn van Evers staat op, hebben we besloten eens gek te doen! Lees hieronder de brief die we gestuurd hebben. Wij wachten de (hopelijk) enthousiaste reactie van radio 538 vol spanning af.
Allerliefste 538 team,
Op vrijdag 30 november brandde Peter Heerschop in zijn column ‘Lieve Marianne’ de in Nederland welbekende Senseo koffie compleet af. En wij hadden het écht niet beter kunnen verwoorden. Iedereen verdient koffie die te vergelijken is met de beste seks uit je leven: lekker en mét liefde en aandacht. Wij gunnen dat jullie ook! Daarom willen we jullie, 538, en Edwin Evers een unieke Evers staat op koffiemachine van ons aanbieden zodat het hele 538 kantoor en Edwin elke ochtend toch nog een beetje samen wakker kunnen worden, met een heerlijke kop koffie!
Onze koffiemachine heeft geen 100 smaken waar geen verschil tussen zit, maar slechts 1 goede koffieboon waar alle koffievariaties mee gemaakt worden. Van espresso tot cappuccino, die allemaal zijn afgesteld op de perfecte smaak en beleving. Bij de machine die een jaar lang op onze kosten bij jullie op kantoor kan komen te staan, geven we de bonen en service er extra bij. Jullie kunnen dan geheel zorgeloos genieten!
En als jullie liever een andere foto willen om ’s ochtends tegenaan te kijken, dan veranderen we het ontwerp graag. Mét liefde en aandacht.

Beluister het fragment hier (minuut 5:28).

Winkelwagen