5 koffiegewoontes van werkend Nederland

Al vanaf 13 cent per kopje

5 koffiegewoontes van werkend Nederland

Het ‘oer-Hollandse bakje koffie’ is niet weg te denken op het werk. Het favoriete koffiemoment van de Nederlander ligt redelijk vroeg in de ochtend, namelijk nog voor 9 uur (hoewel dat niet de beste tijd is om een kopje koffie te drinken). De plek bij de koffiemachine is bij veel bedrijven de verbindende factor om een gesprek met een collega aan te gaan.

1. Altijd hetzelfde recept

Koffie op kantoor is onmisbaar en bijna de helft van de kantoordrinkers drinkt z’n koffie altijd op dezelfde manier. Doordat mensen thuis en buiten de deur steeds betere koffie gewend zijn, worden ze kritischer op smaak en beleving van koffie op het werk. Zwarte koffie is (nog steeds) het populairst, ondanks het aantal groeiend soorten en smaken, blijft een ouderwetse kop zwarte koffie op nummer 1 staan.

2. Op dezelfde tijd

Gemiddeld drinkt de werknemer 4,3 koppen koffie per dag, op de gezette tijden nuttigen de werknemers hun koffie, vaak tijdens hun pauze moment. Of net voor dat er een bespreking of meeting gepland staat.

3. Opstarten met behulp van koffie

Koffie brengt de werknemers samen en zorgt ervoor dat opstartproblemen minder worden. Door de dag heen wil je actief, productief en alert op de werkvloer zijn. Tijdens de drukke werkdagen wordt de koffie dan ook vaak vergeten. De vers gezette koffie in het kopje staat uiteindelijk nog uren op je bureau. Gelukkig zijn er altijd nog de collega’s die vragen of je nog zin hebt in een nieuwe kop koffie.

4. Een eigen mok

Veel mensen hebben een eigen mok. Voor je gevoel smaakt de koffie dan net wat beter. Een must have voor ieder kantoor: een mok met je eigen naam en recept. Zo weet je precies wat je collega ook alweer wilde drinken. 😉

5. Drinkbaar visitekaartje

Voor klanten en andere contacten is de relatie hierin essentieel. Een bespreking of meeting? Het begint vaak met het aanbieden van een goede kop koffie. Het maken van een goede indruk kan met een kop koffie. Een positieve koffiebeleving draagt bij aan de positieve gedachte van een gesprek en is meteen een goede ijsbreker.

De beste koffiemachines

Bij Care for Coffee leveren wij de koffiemachines voor op het werk, zorgen we voor de installatie en gaan we niet weg voordat het eerste kopje koffie is gezet. Onze zakelijke koffiemachines verschillen in uiterlijk, maar de koffie – gemaakt van verse bonen – en andere warme dranken zijn van dezelfde hoge kwaliteit. Hulp nodig bij het selecteren van de juiste koffiemachine? Een van onze adviseurs geeft graag advies op het gebied van uw wensen en mate van gebruik op de werkvloer.

Daarom Careforcoffee

Zonder investering

De machine zit bij de cliqprijs inbegrepen. U hoeft geen investeringskosten te betalen. Zo kunt u op kantoor genieten van heerlijke koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×