Bedrijfs koffiemachine

Al vanaf 14 cent per kopje

Bedrijfs koffiemachine

Een bedrijfs koffiemachine is onmisbaar in iedere organisatie, winkel en showroom. Koffie is voor bedrijven de brandstof waar ze op draaien. Vooral in de ochtend is het vaak een drukte van jewelste bij de koffieautomaat bij bedrijven. Schenken van lekkere koffie is dan ook geen overbodige luxe. Zeker niet als je klanten of leveranciers ontvangt.

Koffieautomaten voor grote en kleine bedrijven

Onze koffiezetapparaten zijn geschikt voor bedrijven van verschillende formaten. Care for Coffee is al interessant vanaf 30 koppen per dag, of 150 koppen per week. Bij de meeste kantoren, winkels, kantines en showrooms wordt deze hoeveelheid koppen ruimschoots behaald. Wij vinden transparantie belangrijk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een slim device in al onze apparaten te plaatsen. Dankzij dit device, kunt u uw verbruik op ieder gewenste moment real-time inzien. Dit doet u door u in te loggen in uw eigen portal.

Een kopje versgemalen bonenkoffie heeft u al vanaf €0,14!

Wat kost een bedrijfs koffiemachine?

Uniek aan ons full-service concept is dat u bij ons niet per zak of doos koffiebonen betaalt, maar per cliq. Iedere uitgifte uit uw automaat is een cliq. U betaalt hierdoor geen vaste prijs voor uw bedrijfskoffiemachine, maar betaalt altijd de laagste prijs voor uw warme drank. Een kopje koffie is beschikbaar voor 1 cliq en al vanaf €0,14 voor u beschikbaar. De kosten van de koffiemachine zit al bij de prijs in. U hoeft dus geen investeringskosten te betalen en kunt direct genieten van heerlijke versgemalen bonenkoffie op kantoor.

Bedrijfs koffiemachine van Care for Coffee

Bent u toe aan een nieuwe koffiemachine op het werk? En vindt u transparantie belangrijk, zodat u op ieder moment inzichtelijk hebt wat uw verbruik is? Kies dan voor de overheerlijke versgemalen bonenkoffie van Care for Coffee! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over zakelijke koffiemachines of om een afspraak te maken. Onze adviseurs helpen u graag verder om de juiste bedrijfs koffiemachine te kiezen.

Meer weten over onze koffiemachines voor bedrijven?

Onze bedrijfskoffiemachines zijn geschikt voor veel verschillende bedrijven. Of u nou op zoek bent naar koffie voor een sportkantine, koffiemachine in de zorg of een koffiemachine voor de werkplaats. Care for Coffee heeft een oplossing! Wilt u meer informatie over onze bedrijfskoffiemachines?  Laat dan uw contactgegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Daarom Careforcoffee

  Wekelijkse service en onderhoud

  Met ons onderhoudscontract wordt u totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs voor het reinigen van de machine, zodat u zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

  Oké, ik ben helemaal verkocht!

  Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

   Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

   Uw browser is niet meer van deze tijd!

   Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

   ×