Care for Coffee Clubactie

Het unieke concept van Care for Coffee sluit perfect aan bij alle sportverenigingen. Niet voor niets zijn we in steeds meer kantines van sportend Nederland te vinden!

Daarom lanceren wij vol trots de Care for Coffee Club Actie. Hiermee dragen wij graag financieel ons steentje bij aan jouw sportvereniging.

Hoe?

Just relax… Je hoeft er geen challenges voor te doen. Zorg jij ervoor dat jouw bedrijf of vereniging klant wordt bij Care for Coffee, dan doneren wij € 200,- aan jouw sportvereniging.

Waarom Care for Coffee?

  • heerlijke verse bonenkoffie voor de laagste prijs
  • zonder investering de beste koffiemachine
  • wij komen wekelijks reinigen én bevoorraden
  • inclusief service & technisch onderhoud
  • altijd inzicht in je verbruik

Kortom… zorgeloos genieten!

Uitbreiding!

Binnenkort breiden we de Clubactie uit in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation. Benieuwd naar de details? Houd deze pagina in de gaten!

Doe mee!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Daarom Careforcoffee

De laagste prijs

Al vanaf €0,13 per kopje staat er een professionele koffiemachine op uw kantoor, in uw winkel of sportkantine en kunt u genieten van de lekkerste bonenkoffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en chocolademelk.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×